Vacature pedagogisch medewerker flexibel

regio Limmen, Egmond, Akersloot

Wat ga je doen?

Je gaat invallen op basis van jouw beschikbaarheid op de locaties in de regio Limmen, Egmond, Akersloot. Je zult vooral werken op het kinderdagverblijf, maar ook op de peuteropvangroepen en de BSO is regelmatig jouw hulp nodig! Tijden kunnen variëren tussen 6.30 en 18.30, dit ook weer op basis van jouw beschikbaarheid.

Er zijn vele mogelijkheden voor wat betreft je contract: je kunt werken op basis van een 0-uren contract, waarmee je niet direct gebonden bent, en op die dagen/tijden kunt werken wat voor jou haalbaar is, passend bij jouw situatie. Dit geeft een grote mate van vrijheid om zelf te bepalen wanneer je werkt. Anderzijds kun je ook kiezen voor meer zekerheid, bijvoorbeeld voor een vast aantal uren per week (maximaal 24), waardoor je zeker bent van een bepaald inkomen per maand. Dit betekent dan wel dat je op vaste dagen beschikbaar bent.

Wie zoeken wij?

Je hebt een warm hart voor kinderen!

Daarnaast ben je meerdere dagen per week beschikbaar, vind je het prettig om flexibel ingezet te worden en werk je graag met kinderen in verschillende leeftijdscategorieën (0 - 12 jaar).

Je bent iemand die zich gemakkelijk aanpast aan nieuwe situaties en je kunt met veel verschillende collega’s samenwerken.

Informatie:

Wil je meer informatie over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Martine Amiry, martine.amiry@blosse.nl (mailto:martine.amiry@blosse.nl).

Solliciteren:

Indien je interesse hebt om bij Blosse in deze regio te komen werken ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en CV via werken@blosse.nl (mailto:werken@blosse.nl). 

Contractduur 12 maanden

Parttime uren: 0, 12 of 24 per week, of anders in overleg

gespecialiseerd pedagogisch medewerker gespecialiseerd pedagogisch medewerker