Estafettestaking op 14 maart voor onderwijzend Noord-Holland

ingevoerd op 21-02-2018

Na de landelijke stakingen in het najaar gaat het onderwijs nu verder met estafettestakingen. Op februari startten onze collega’s in Groningen, Friesland en Drenthe en op 14 maart 2018 zijn wij aan de beurt in Noord-Holland, Utrecht en Flevoland.

Veranderingen in het onderwijs vragen doorzettingsvermogen, dat ervaren we elke dag. Samen de schouders eronder om het goede te doen voor uw kind. Dat kunnen we niet doen zonder een goede bekostiging en arbeidsvoorwaarden. We hebben al veel aandacht gegenereerd voor onze situatie en ondanks diverse toezeggingen vanuit Den Haag is onze vraag nog niet geheel beantwoord. Daarom zetten we door. En dat willen we samen met u doen. Als Blosse dragen wij ons steentje actief bij, maar we kunnen het niet alleen.

Wij rekenen op uw steun als ouders in onze strijd voor betere bekostiging en arbeidsvoorwaarden. Deze stakingsdag is ook niet zomaar een dagje vrij voor de leerkrachten, we zetten ons actief in voor goed onderwijs.

Als bestuurders van Blosse staan we 100% achter de stakingen van onze leerkrachten in de kindcentra. We hopen samen met u onze stem te laten horen richting de politiek, zodat het onderwijs de bekostiging krijgt die het verdient.

Jeanette de Jong, Jeroen Spanbroek en Adrie Groot

staking 14 maart staking 14 maart